Dana Winner op Fleuramour 2016

Op vrijdag 23 september 2016 brengt Dana Winner, één van de populairste zangeressen van het land, haar gouden plaat ‘Puur’ op Fleuramour 2016.

De zangeres die iedereen omverblies en ontroerde in ‘Liefde voor Muziek’ werd dit jaar tot ambassadrice van het internationale bloemenevent gekroond.
Om 19.30 uur trakteert ze de aanwezigen een uur lang op een exclusief akoestisch concert in de kerk van de Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen. Daarna kunnen de aanwezigen met een glas in de hand hun hart verder laten veroveren door de zangeres tijdens een meet & greet en een signeersessie op het binnenplein van het kasteel.

Wie al een voorsmaakje wil van de combinatie Dana Winner en Fleuramour, moet zeker de mooie clip van haar gloednieuwe en vrolijke zomersingle ‘Jij bent de zon & ik de maan’ bekijken (https://www.youtube.com/watch?v=v70pU7ROpqY). Die speelt zich af in de eeuwenoude landcommanderij Alden Biesen, die ook voor de opnames volledig omgetoverd is tot een feeërieke bloemenweelde. Floral designer Regine Motmans van ‘Floregineel’ in Hasselt heeft de decoratie van de set voor haar rekening genomen. Zij is ook artistic director van Fleuramour.

Limburg onderonsje

Regine Motmans zal ook tijdens Fleuramour een kamer van het kasteel decoreren ter ere van Dana Winners nieuw muzikaal avontuur ‘Puur’. Daarvoor zal ze onder meer met de favoriete bloem van de zangeres werken, de witte Calla. Die kelkvormige schone staat ook symbool voor zuiverheid. Fleuramour 2016: een Limburgse topartieste, een Limburgse bloemenbolleboos en een Limburgs kroonjuweel als locatie. Dat wil je toch niet missen?

Tarieven
Dagticket Fleuramour 2016: €20,00 (Fleuramour: van vrijdag 23 tot en met maandag 26 september van 10 – 18.00 uur. Vrijdag 23/9 nocturne tot 22.00 uur). Bestellen kan via deze link.
Exclusief concert, meet & greet en bezoek evenement: €60,00: Klik hier om je kaarten te bestellen!

Jij bent de zon en ik de maan

 

Dana Winner op Fleuramour 2016
Retour en haut
%d blogueurs aiment cette page :